Platil cizí kartou - poznáte ho?

Ve čtvrtek 28. září po šesté hodině ranní přišel do prodejny v Kladně v ulici Osvobozených politických vězňů muž, který zde provedl několik minut po sobě třikrát bezkontaktní platbu za cigarety a nápoje. Poslední z plateb zahlásila však na terminálu chybu.

Prodavačka pojala podezření, že došlo ke zneužití platební karty, a zavolala na místo strážníky městské policie. Před jejich příjezdem jí muž sdělil, že platební prostředek patří jeho matce, avšak ještě než se na místo dostavili strážci zákona, se mu podařilo z provozovny zmizet. Následným šetřením policisté zjistili, že úvěrová karta patří jedenačtyřicetiletému muži z Kladna, který ji ztratil, ale nezablokoval.

Na kamerových záznamech z výše zmiňované provozovny se podařilo zjistit podobu muže, který prováděl neoprávněné výběry. Aby se podařilo podezřelého vypátrat a dopadnout, přivítala by vyšetřovatelka případu poznatky od veřejnosti, které by vedly k odhalení jeho totožnosti.

Jakékoliv informace je možné sdělit osobně na Obvodním oddělení Kladno město nebo kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158. 

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí