Agresor tak dlouho provokoval, až skončil v cele

Na linku 158 byl dne 20. srpna po třetí hodině oznámen fyzický útok na veřejném prostranství v Kladně. Na základě tohoto oznámení byla vyslána ihned policejní hlídka na místo činu.

Po příjezdu policisté zjistili, že pachatelem fyzického útoku je sedmadvacetiletý muž z Kladenska, který napadl před domem v ulici Mostecká pětačtyřicetiletého muže. Svým protiprávním jednáním způsobil poškozenému poranění především v obličejové části. V průběhu policejního vyšetřování útočník neustále narušoval průběh šetření a společně se svým jednadvacetiletým známým pokřikovali a slovně napadali zasahující policisty a odmítali opustit prostor šetření, ačkoliv byli policisty vykázáni do patřičné vzdálenosti.

Útočící agresor i přes opakované výzvy se neustále pokoušel o fyzický kontakt s policejní hlídkou. Z těchto důvodů byl výtržník policisty před čtvrtou hodinou zajištěn a následně převezen do policejní cely. Při dalším šetření na policejní služebně byl muž vyzván k dechové zkoušce, která byla s pozitivním výsledkem necelé 3 promile alkoholu v dechu.

Policisté  obvodního oddělení Kladno Kročehlavy nyní tento případ prošetřují a oba muži jsou podezřelí z trestného  činu výtržnictví.

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí