Je současná zima na Kladně podle vašeho gusta?

Bývaly na Kladně zimy, že se nedaly pro závěje a mráz uklízet od sněhu chodníky ani silnice, pomalu nebylo kde skrze hromady sněhu parkovat. A není to zase tak dávno, kdy se kvůli poprašku na Kladně vyhlašoval kalamitní stav. Někdo má takovu zimu rád, jiný ve městě vítá přes zimu sucho a teplejší počasí. Vyhovuje vašemu gustu současné podoba zimy v největším středočeském městě?

 

Fortunik

Milan Fortuník, trenér

NE

Nejsem lyžař, ale držím s nimi basu, takže zatím byla zima na houby… Doufejme, že ta pravá zima se sněhem ještě dorazí a milovníci zimních sportů si ještě užijí. Sníh na Kladně mně nevadí, mně vadí brečka, co z něj bývá. Do zasněžených kladenských lesů rád vyrážím s pejskem na procházky. Když padají vločky, mnohdy se zastavím a poslouchám, jak dopadají. Prý přitom vydávají zvuk, který lze zaznamenat na přístrojích. Tak stojím a představuji si, jak asi zní.

 

 Hron

Tomáš V. Hron, herec

NE

Zatím ani ne. Není ani zima, ani teplo. Nynější průběh je ideální pro všelijaká nachlazení a nemoci. Byl bych radši, kdyby nasněžilo a mrzlo kontinuálně, aby si zem stačila odpočinout. V zimě má být prostě zima.

 

Šťastná

Michaela Šťastná, trenérka

ANO

Je zimní měsíc a v zimě má být sníh i led bez ohledu na to, jestli jsme na horách nebo ne. Nemám s tímhe počasím problém.  

 

 Landa

Ludomír Landa, ředitel

NE

Místo téhle zimy nezimy bych se vrátil ke svému dětskému přání. Zimu se sněhem a ledem celý rok v jedné polovině republiky a v druhé teplo a koupání. A já bych přejížděl podle nálady.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí