Je správné, že studenti, kteří na Třebešíně šikanovali učitelku, jdou před soud?

Začátkem letošního roku se dostalo šikanování učitelky třemi studenty pražské Střední průmyslové školy do médií. V minulých dnech předali policisté případ státnímu zastupitelství. Případem se začne zabývat soud. 

  

Diego PerezDiego Perez, číšník

ANO

Z mého pohledu to správné je. Každý by se měl chovat ke druhému tak, jak on chce, aby se k němu chovali ostatní a tímhle chováním nikomu a ničemu nepomohli.

 

 

Marcela Hoyerová

Marcela Hoyerová, osobní trenér

ANO

Správné to bezpochyby je. Každý špatný skutek má být po zásluze potrestán. V naší republice to není, bohužel, ojedinělý případ šikany nezletilých vůči dospělým. Myslím, že bychom potřebovali narovnat systém výchovy dětí ze strany učitelů. Jsem zastáncem pana Makarenka. Myslím, že pokud bychom  nastavili našim dítkám mantinely jejich chování a vychovatelům vrátili vážnost a důležitost, byl by to přínos zejména pro děti a vyhnuli bychom se i takovým nepříjemnostem, jako je šikana páchaná na učitelích. Je mi jasné, že mi spousta lidí za pravdu nedá, ale já nejraději vzpomínám na přísné kantory, protože já byla číslo a dnes si myslím, že mi ti přísní dali nejvíc.

 

Michaela Šedivá

Michaela Šedivá, prodavačka

ANO

Současné vztahy mezi lidmi nejsou dobré, ale věřím, že už se budou jen zlepšovat.

 

  

Jindřich Neumann

Jindřich Neumann, podnikatel

ANO

Ale nezletilí nebudou souzeni jako dospělý člověk. Jsem pro snížení věku trestní zodpovědnosti. 

 

 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí