U Kovárny stojí mobilní sběrný dvůr

Dnes je na parkovišti U Kovárny přistaven mobilní sběrný dvůr. Mobilní dvory jsou určeny občanům Kladna pro odkládání nebezpečných a elektronických odpadů, jedlého oleje a tuku.

Za přítomnosti proškolené obsluhy zde můžete kromě jedlích olejů a tuků odevzdat: Barvy, lepidla, pesticidy, rozpouštědla, převodové a mazací oleje, olejové filtry, zářivky, výbojky, tonery, nebezpečnými látkami znečistěné obaly, suché baterie, monočlánky, autobaterie, varné konvice, žehličky, mobilní telefony, radia, televize, počítače, lednice, pračky, sporáky, myčky. Do mobilního sběrného dvora nepatří stavební odpady obsahující nebezpečné látky (asfaltová lepenka, eternit, skelná vata) ani pneumatiky. Veškeré informace o odpadech naleznete ve spodní části hlavní stránky města www.mestokladno.cz pod logem Kladno třídí odpady.
Obsluha mobilního dvoru přijímá odpad mezi 13. a 17. hodinou. Další sběrný dvůr město přistaví v sobotu na rozhraní ulic Wednesbury a Vitry (8 - 12 hodin).
Velkoobjemové vany město do března ve svých ulicích rozmisťuje pouze na žádost občanů. Ve středu a v sobotu sváží společnost AVE odložené vánoční stromky. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí