Kam o víkendu. Lóra, Indie, volejbal, florbal a hokej

O víkendu v Kladně stojí za to vidět desítky družstev a stovku jednotlivců zápolit v karetním turnaji. Mnozí rodiče se půjdou podívat na své ratolesti s florbalovou holí, fanoušci volejbalu a hokeje si navzájem zafandí a Indové předvedou ukázky své kultury.

V sobotu mají milovníci Lóry "státní svátek". V kulturním domě se uskuteční 37. národní mistrovství v téhle populární nejen kladenské karetní hry. Zápis začne v jedenáct hodin dopoledne, start turnaje mají organizátoři v plánu o hodinu později. V sále platí protikuřácký zákon. Prakticky hned po vyhlášení vítězů začne ve sportovní hale druhý semifinálový zápas volejbalových Kladenských orlů s Duklou Liberec (17.15). 

V neděli začíná v Kladně týdenní akce Dny indické kultury. Na úvod se bude na náměstí Jana Masaryka muzicírovat i tančit (14.30). Od rána se v neděli v hale BIOS koná poslední turnaj základní části Školní florbalové ligy. Odpoledne se naproti v hokejové hale odehraje pátý zápas baráže o postup do extraligy mezi domácími Rytíři a chomutovskými Piráty (16.00). 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí