Febiofest v kině Hutník

Filmovou přehlídku Febiofest si můžete vychutnat i v kladenském kině Hutník. 

Dnes od šesti hodin večer promítají v Hutníku snímek The Beach Bum. Legendární scenárista i režisér Harmony Korine se po letité pauze vrací na plátna se svěží komedií o příhodách neodolatelného podvodníka Moondoga. V hlavních rolích Matthew McConaughey či Snoop Dogg.  

O dvě hodiny později je na programu film Na špatné straně s Melem Gibsonem jako horlivým policistou. Ten se svým kolegou bojuje s podsvětím na vlastní pěst. Krimithriller s notnou dávkou násilí překračuje hranice žánru a poukazuje na problematiku přehnané politické korektnosti, která je v současném světě dovedena až ad absurdum.

V pátek jsou v nabídce snímky Ničitelka (18.00) a Vice (20.00). Ničitelka Erin kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? V hlavní roli exceluje k nepoznání namaskovaná Nicole Kidman.

Životopisné drama Vice sleduje vzestup bývalého viceprezidenta Spojených států Dicka Cheneyho na jednu z nejvyšších politických příček světa. Cheneyho cesta začala na pozici obyčejného úředníka, který se za podpory své ženy Lynne dostal až po bok amerického prezidenta George W. Bushe. Jednoho z nejmocnějších mužů světa hraje Christian Bale, který pro tuto roli opětovně prošel výjimečnou fyzickou proměnou.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí