Kino Hutník zve na komediální dovolenou, horor a sci-fi

Kladenské kino Hutník zařadilo do programu tři premiéry. Českou komedii Prázdniny s Broučkem, hororovou lahůdku Abigail a sci-fi snímek Občanská válka.

Kdo by někdy nechtěl vyrazit na rodinou dovolenou krásným červeným karavanem po dědovi? Bára Poláková coby dobrodružná máma dvou dětí a nadšená food blogerka, řekne této výzvě ano. Její manžel, kterého si zahrál Lukáš Příkazký, dobrodružné nadšení ani trochu nesdílí. Přesto, že je Jadran doslova na dosah, cesta se může pořádně protáhnout.
Hrají: Barbora Poláková, Lukáš Příkazký, Michal Isteník, Martin Sobotka, Tomáš Jeřábek, Pavel Zedníček, Pavel Nový, Marie Ludvíková, Patrik Děrgel.
Nejbližší termíny promítání: dnes (17.15 hod.), zítra (17.30 hod.), sobota (16.45 hod.), neděle (17.20 hod.).

Parta kriminálníků versus malá holka, kterou unesli kvůli výkupnému. Že je výsledek takového souboje předem daný? Nezapomeňte, že děti někdy dokážou být opravdová monstra. Sotva malá křehká Abigail na tréninku dotančí Labutí jezero, skončí omámená v dodávce a už se veze na smluvené místo. Její únosci se mezi sebou neznají, kvůli bezpečí se dokonce oslovují smyšlenými jmény. Druhá fáze, spočívající v čekání na výkupné, by mohla být klidná, až nudná, kdyby únosci nezačali postupně umírat.
Hrají: Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand, Angus Cloud, Giancarlo Esposito.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.00 hod.), neděle (19.15 hod.).

Příběh dystopického filmu Občanská válka se odehrává v blízké budoucnosti. Renomovaná válečná reportérka Lee (Kirsten Dunst) se spolu se svým týmem vydává na nebezpečnou cestu napříč zničenou Amerikou. Cílem jejich mise je zdokumentovat eskalující občanskou válku, kterou vyvolal kontroverzní projev prezidenta.
Hrají: Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Sonoya Mizuno, Jefferson White, Nelson Lee, Karl Glusman, Jin Ha, Nick Offerman.
Nejbližší temíny promítání: dnes (19.30 hod.), zítra (16.25 a 19.40 hod.), sobota (17.00 hod.), neděle (19.30 hod.).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí