Crossfiteři a vzpěrači konečně mají v Kladně svůj domov

Zajímá vás svět fitness, jmenovitě silové, výkonnostní a crossfitové tréninky? Pak pro vás máme dobrou zprávu - klub Fit Effect v OC Central Kladno jako jediné místo na Kladně rozšířil své zázemí o dalších 200m2, zaměřených exkluzivně na tyto formy cvičení. Navíc dne 15/1 připravil jedinečný den otevřených dveří s bohatým programem a hosty, kteří jsou špičkou českého crossfitu a vzpírání.

"Záměrem rozšíření našeho fitness & wellness klubu je poskytnout specializovaného zázemí lidem, kteří chtějí zdokonalovat nejen to, jak vypadají a jak se cítí, ale především jejich všeobecnou sportovní výkonnost, dovednosti v Crossfitu, vzpírání a jiných disciplínách.” říká o důvodu pro rozšíření Filip Kulštrunk, manažer Fit Effect. “Velkou inspirací nám jsou Crossfitové a silové boxy, které jsou oblíbené po celém světě, avšak v Kladně nejsou. I proto jsme již zahájili proces, abychom se oficiálním Crossfit boxem stali a dále budovali tuto komunitu.”

 A co že je vlastně Crossfit? Crossfit je supermoderní forma cvičení zaměřená na sílu, výbušnost, výdrž, flexibilitu a všeobecnou výkonnost. Cvičení se skládají ze spousty různých disciplín, inspirovaných jak silovými, tak i atletickými, gymnastickými a dalšími dovednostními prvky. Tato forma cvičení je především pro zdatné jedince, nicméně osobní trenéři Fit Effect vám rádi pomohou začít, pokud ještě žádné zkušenosti s Crossfitem nemáte.

 V zázemí pro Crossfitery ve Fit Effect, nacházejícícm se stylově v garážích OC Central Kladno, naleznete to nejlepší vybavení dostupné na trhu, spoustu prostoru, kde si v klidu můžete “zaházet” s činkou a nikomu to nebude vadit. Dne 15/1/2017 pořádá klub Fit Effect slavnostní otevření a den otevřených dveří právě do tohoto zázemí. Celý den budete moci vyzkoušet prostory a vybavení zdarma a budete si zřídit členství s 20% slevou. Třešničkou na dortu jsou pak semináře a otevřené tréninky pod vedením top českých atletů v Crossfitu, Rii Hrušovské a ve vzpírání, Tomáše Kejíka. Tak neváhejte a doražte.

red

 

crossfit1

crossfit2

crossfit3

crossfit4


Počasí Kladno

Předpověď počasí