Kam o víkendu. Na Ženy v běhu, Drakobijce, nebo na volejbal?

Pro rodiny s dětmi je v Lampionu připravena zajímavá pohádka, pro dospělé mimo jiných akcí například volejbalový zápas či taneční trachtace v Pleteňáku.

Kino Hutník zítra promítá v předpremiéře očekávaný filmový hit jara 2019, českou komedii Ženy v běhu. Snímek můžete v sobotu vidět od 19.00 a od 21.00 hodin.

Hokejový oddíl PZ Kladno pořádá zítra v rámci celorepublikové akce Týden hokeje na kladenském zimním stadionu nábor dětí. Začátek je plánovaný na devátou hodinu ranní. Volejbaloví orli v sobotu večer sehrají ve sportovní hale další extraligové kolo. Tentokrát za nimi do Kladna přijedou Lvi z Prahy (18.00).  

V sobotu dopoledne (10.00) vezměte děti do Divadla Lampion na pohádku Drakobijec z Oujezda a v neděli (15.00) na Broučky.

V Hornickém skanzenu Mayrau se v sobotu (15.00) uskuteční komentovaná prohlídka výstavy Hutě s autorem fotografií Viktorem Máchou. Zajímá vás, jak se fotí v živých průmyslových provozech? Jak je těžké se do takové továrny dostat? Na mnoho dalších otázek se můžete osobně autora zeptat při tomto neformálním setkání. V Pleteném Újezdě zítra pořádají taneční zábavu v zástěrách. Trachtace začíná v osm hodin večer. Galerie Kladenského zámku nabídne v neděli naposledy výstavu Kladenský salón (sobota i neděle 13.00 – 17.00). Zřejmě naposledy si také můžete s bruslemi vyzkoušet ledovou plochu na náměstí Starosty Pavla

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí