Čužák Decentní večery umí. Poklonil se mu Karel Vágner

Lubomír „Čužák“ Rys uspořádal letos první Decentní večer a hned na něm vytáhl slušný trumf. Hlavním tahákem se totiž stal hudebník Karel Vágner (74) a jeho family. 

V restauraci U Zlatého selátka si nebylo kam sednout. Diváci namačkaní u stolů jeden na druhého hltali nejen staré známé Vágnerovy písničky, ale také humor a vtipy, které s Čužákem chrlili do davu. Ovšem nebyl to Karel ani jeho syn Josef, kdo večeru kraloval. „Musím Čužákovi vyseknout poklonu. Jeho Decentní večer je vynikající,“ chválil akci známý basista. 

Absolutní úspěch a potlesk vstoje sklidila Tereza Vágnerová (24). Publikum slyšelo jak hitovky z muzikálů, tak filmové písně. „V současné době dělám tátovi manažerku a pomáhám mu organizovat velký narozeninový koncert, který se v březnu uskuteční v Lucerně. Svoji hudební kariéru v nejbližší době spojím s Divadlem Na Fidlovačce, kde jsem získala angažmá v muzikálu Bídníci,“ uvedla Tereza mezi písněmi a doplnila, že jí po osmi letech skončil vztah. 

Na závěr pořadu zazpíval Lubomír Rys svoji tradiční rozlučkovou píseň a mnozí z diváků poznali, že zní jinak, než byli od „Čužáka“ zvyklí. „Překonal jsem na přelomu roku opravdu těžkou nemoc. Scházelo málo a žádný Decentní večer už nebyl. Asi se to projevilo na mém hlase, který je trošičku rozvážnější,“ přiznal Luba Rys a dodal, že příští Decentní večer plánuje na devátého března. 

Jan Murárik 

cuzakjednu

Jednu z písniček si Karel střihnul s Čužákem

cuzakswingem

Swingem večer doplnila státní zástupkyně Nina Brozová

cuzakvagner

Vágner family v akci u Selátka

cuzakvagnerje

Vágner je i po sedmdesátce velký showman


Počasí Kladno

Předpověď počasí