David Fechtner spouští nový výcvikový program

Kulturista, otužilec a především provozovatel známého kladenského fitka David Fechtner vychází vstříc všem zralým mužům a v novém programu jim nabízí zlepšení po všech stránkách.

Nový projekt jste nazval BootCamp4Man. Proč jste zvolil právě takový název? 
V názvu se skrývá výcvikový programový kemp pro muže. Číslovka čtyři je přesmyčkou na anglické slůvko pro. Mým cílem je pomáhat více mužům k větší produktivitě, výkonnosti a atraktivitě ve jejich životě. A právě tento program je pro to stvořený. Jde o komplexní a prémiový program na tři měsíce, ve kterém se neřeší jen trénink ve fitku, ale tělo jako komplex. Dál bych zmínil, že konzultaci si klienti domluví a veškeré další informace se dozvědí na webovkách www.bootcamp4.cz

Prý je pro muže od třiceti do šedesáti roků. Mladší či starší chlapi se v něm nenajdou? 
Třicet až šedesát roků je ideální věkové rozmezí. Ovšem není vyloučeno, že program nemohou absolvovat mladší i starší. 

Co musí klient udělat pro účast v programu?
Pro účast v programu stačí dorazit na vstupní seminář, kde se klient dozví veškeré potřebné informace. Pak už je na něm, zda se rozhodne do programu vstoupit, nebo ne. V rámci programu se budeme věnovat všemu od začátku, tudíž není nutné, aby klient měl předchozí znalosti či zkušenosti. Naopak, někdy se lépe pracuje s klienty, kteří nemají zaryté špatné návyky a jsou jako nepopsaný list papíru. Daleko snadněji se pak nastaví na tu správnou vlnu a zbytečně moc nepřemýšlí. 

Kdy se podobný program rozjede v Dream Body Fitnessu i pro ženy?
To si zatím nechám pro sebe, ale moc dlouho na sebe nenechá čekat.  

Dnes slaví vaše fitko čtvrté narozeniny. Jak se za tu dobu zapsalo u veřejnosti?
Mnoha lidem se u nás podařilo dosáhnout svého cíle. Změnili pohled na sebe sama, překonali strach i překážky. Seznámili se i se spoustou nových lidí, vznikla přátelství. Každý klient nám dělá radost.

 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí