Kino Hutník má druhý sál!

Kladenské kino Hutník v brzké době otevře pro milovníky filmů a kultury vůbec druhý promítací sál!

Pokud půjdete v kině od pokladny směrem k hlavnímu sálu, pak po několika metra vpravo jsou již dveře do právě dokončeného druhého sálu.
Útulný malý kinosál pojme téměř šedesát návštěvníků včetně tělesně postižených na vozíku. V sále je tolik žádaná klimatizace, moderní „plátno“ o rozměrech 6 x 2 metry a promítačka s nejmodernějšími parametry. Ty má ostatně i ozvučení sálu.
„Sál jsme postavili z jednoduchého důvodu. Díky němu můžeme naráz promítnout více novinek, premiér, čímž uspokojíme větší množství milovníků filmů než dosud. Malé kino nabídneme k využití školám k promítání filmů pro konkrétní ročníky, firmám pro přednášky či školení a umím si představit jeho různé kulturní i společenské naplnění. Promítat začneme, až se uvolní omezení pro kina v Americe a v západní Evropě. V tu chvíli totiž distributoři nové snímky uvolní pro široký světový trh. Je také možné, že malé kino zažije promítací křest v době Karlovarského filmového festivalu. Doufám, že bychom mohli všechny filmy z něj promítat i u nás v Hutníku,“ říká provozovatel kina Pavel Volf.

Jan Murárik
foto: Jiří Hokův (úvodní) a Vaše Kladno

kinohut
Z pohledu zvenku se nový kinosál skrývá za slepými dveřmi vpravo

kinose
V sále nechybí populární křesla pro zamilovaný pár...

kinosal
Výhled z poslední řady je bez chybičky

kinologot
Kino má nové logo s postavičkou hutníka

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí