Anketa před derby: Až na výjimku fotbalisté věří Kladnu

Tolik očekávané derby je tady. Slavný kladenský SK v divizi hostí Sokol Hostouň. Jak zápas skončí? Na to jsme se před výkopem zeptali bývalých kladenských fotbalistů.

Stanislav Hejkal: SK vyhraje 3:1. Má zkušenější mužstvo a s přehledem bude kontrolovat vývoj utkání.

Lukáš Křeček: Hostouň vyhraje 2:0 a bude v zápase aktivnější. Pokud nastoupí Ríša Veverka, tak si myslím, že jim bude dělat velké starosti a bude rozdílový hráč. 

Antonín Holub: Oba týmy dokážou střílet góly, tak tipuju remízu 2:2. Bude to hodně vyrovnané…

Filip Suchý: Kladno vyhraje 3:0. Byl jsem se párkrát na Hostouň podívat a myslím si, že takovou kvalitu, jako má Kladno, oni postrádají. Měli dobrý los s lehkými soupeři, takže se nedivím, že nějaké body nasbírali. Kladno si s Hostouní na svém hřišti poradí svoji kombinační hrou a rychlým přechodem do útoku.

David Čížek: Utkání bude mít obrovský náboj, hlavně ze strany Hostouně, kde panuje postupová atmosféra a většina hráčů prošla právě SK. Sice mají po čtyřech kolech 9 bodů, ale měli na začátek lehký los. Kladno je jednoznačně favorit, na velkém hřišti bude dominovat. Věřím v brzký gól a v klidnou výhru SK 4:1.

Jan Švambera: 3:2 pro Kladno. Do vedení půjde Hostouň, ale Kladno zápas otočí. Čekám souboje na nože! Hodně kluků pochází z Kladna a kluci se mezi sebou znají, ale nic si nenechají zadarmo.

Štěpán Hanzlík: Derby vyhraje Kladno 3:1.

Josef Fujdiar: Hodně napoví začátek zápasu, ale myslím si, že Kladno převezme iniciativu a bude určovat tempo hry. Hostouň takové zápasy nese těžce, a proto si myslím ze z tohoto duelu vyjde vítězně Kladno. Oba týmy vstřelí gól. Kladno vyhraje 3:1.

Ládík Kolmistr: Kladno vyhraje 2:1. Bude to dost vyrovnaný zápas a o výsledku rozhodne velikost hřiště, na které je na rozdíl od Hostouně Kladno zvyklé.

David Frič: Tipuji 3:1 pro Kladno, které ukáže zkušenost a vyzrálost kádru.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí