Za Rytíři míří kališníci

Jeden vstřelený gól a žádný bod v celkové tabulce. Do Kladna dnes míří Litoměřice, momentálně nejslabší tým hokejové WSM ligy. 

Ovšem zdání kolikrát klame. Kladenští Rytíři na kališníky v minulé sezoně nedokázali zahrát a ve všech čtyřech zápasech nakonec prohráli. Nyní, podle aktuální formy soupeře, by mohli Kladenští brát tři body už v základní hrací době. 

V prvním kole totiž Litoměřice prohrály v Havířově 1:4, v druhém pak doma podlehli dalším Moravanům ze severu Frýdku-Místku 0:1. „Hráli jsme hodně dobře, jen nám tam prostě nepadl žádný gól,“ konstatoval po domácím utkání Jan Veselý, střední útočník kališníků, který má v prvním útoku na křídle exkladenského Jaroslava Kallu.

Rytíři jsou sice také se střelbou na štíru, ale přeci jen ve dvou kolech nastříleli soupeřům čtyři branky. Ovšem ty je dovedly k pouhým dvěma bodům ze zápasu s Benátkami. Poté z Havířova už jeli i kvůli jedné vstřelené brance s prázdnou. „Věřím, že nám to tam konečně začne padat a s góly přijdou i jasné výhry,“ míní útočník Kladna Ladislav Zikmund. 

Pojďme tedy dnes povzbudit Rytíře k lepším výkonům. Zápas začíná v šest večer.

Jan Murárik

Foto: Michaela Luňáčková


Počasí Kladno

Předpověď počasí