Hostouň chce tři body

Čtyři zápasy v řadě hostouňský Sokol nevyhrál, teď má velkou šanci nepříznivou šňůru ukončit. Na jeho hřiště dnes odpoledne vyběhnou Úvaly, kterým se venku nedaří.

V tabulce utkání v roli hostů se Úvaly krčí v podpalubí. Naposled prohrály v Mostě, když nevydržely celý zápas s vysunutým presinkem a ke konci odpadly. „Znám trenéra Úval, vím, na co se asi v utkání s námi zaměří. Čeká nás důrazný defenzivní blok a rychlé brejky. Fanoušky zvu v hojném počtu. Doufám, že je potěšíme výhrou,“ říká trenér Hostouně Martin Čurda.

„Nic jiného než výhra nepřichází v úvahu. Nemůžeme mít jen záblesky dobrého fotbalu, musíme makat většinu času naplno. Ukázali jsme, že Hostouň je silným týmům důstojným soupeřem. Chce to jen více odvahy kolem vápna, víc střílet. Chceme navázat na výkon v zápase s Českým Brodem, který se divákům musel líbit, i když se z výhry radoval soupeř,“ dodává záložník Jan Čurda.

„Jsem připravený naskočit do zápasu. Věřím, že trenér zvolí vítěznou sestavu,“ usmívá se kapitán Michal Zachariáš, který se vrací po krátké nemoci.

Utkání začíná v půl páté odpoledne.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí