Kam dát potomka sportovat? Třeba do Sokola Hostouň na fotbal

Přemýšlíte, kde by se váš syn, ale i dcera mohli ve svém zbylém volném čase ještě organizovaně hýbat, sportovat a v Kladně to z různých důvodů nejde? Tak například v Sokole Hostouň je naučí hrát fotbal.

Tým pečlivě vybraných odborníků se dětem všech věkových kategorií věnuje stejně pečlivě, jako v mnohem věhlasnějších klubech. "V letním období jsme na úseku mládeže prošli velkou změnou a jsme přesvědčeni, že k lepšímu. Už za tak krátký čas se ukazuje, že fotbalové dovednosti kluků jdou nahoru a zlepšují se přímo fantasticky. Začali jsme budovat nový koncept, který je zcela jiný v pojetí výchovy fotbalové mládeže v podmínkách vesnického klubu," říká předseda klubu Jiří Hondl.

Sokol sdružil mládež od mladší přípravky po mladší žáky pod jeden koncept s názvem Úsek malých forem. Pod jednotným odborným vedením a jednotným tréninkovým modelem. Fotbalový růst jednotlivých kategorií je tak řízeným procesem a dětem se dostává nejlepší možná tréninková podpora v duchu současných fotbalových trendů. "Když už něco takového děláme, chceme, aby to dávalo smysl i výsledek. Pro všechny. Jak pro děti, tak rodiče a samozřejmě i klub," dodává Jiří Hondl. 

Více informací získáte na webové adrese klubu www.sokol-hostoun.cz

 Jan Murárik

host2

Fotbalovou abecedu se učí také dívky


Počasí Kladno

Předpověď počasí