Florbaloví Kanonýři vezou z Brna cenné tři body

Florbalisté Kladna rázně odpověděli na nevydařený dvojzápas v Havířově a po domácí výhře proti Karlovým Varům v sobotu zvítězili v Brně. Kanonýry dovedl k vítězství povedeným výkonem mladý brankář Max Minev, který nastoupil teprve ke svému druhému utkání v sezoně. FBŠ HUMMEL HATTRICK BRNO – KANONÝŘI KLADNO 3:4 (2:2, 0:2, 1:0).

Kanonýři do zápasu nevstoupili vůbec šťastně, když po šesti minutách prohrávali 0:2. „V prvních minutách se mi vyloženě nedařilo, což vyústilo ve dvě ne zrovna vydřené branky domácích,“ říká brankář Kladna Max Minev, který se do branky postavil teprve podruhé v tomto ročníku 1. ligy.

Do konce první třetiny se kladenským hráčům podařilo vyrovnat a po polovině utkání už Kanonýři vedli 4:2. „Naštěstí se naši hráči dopracovali ke čtyřem gólům v řadě a na to už Brno nedokázalo adekvátně zareagovat,“ cení si podpory svých spoluhráčů mladý kladenský brankář.

Závěr utkání byl sice v režii florbalistů brněnského Hattricku, ale kladenští hráči si vítězství vzít nenechali. „V posledních pár minutách se Brnu podařilo zápas zdramatizovat, ale díky skvělému blokování našich hráčů jsme udrželi v tomto důležitém utkání jednobrankový náskok až dokonce a odvážíme si domů tři body,“ libuje si Minev.

Sestava Kladna: Minev (Šárka) – Burian, Fořt, Štechmüller, Přívara, Louvar – Blažek, Bednář, Šťovíček, Teslík, Richtr O. – Pertlík, Sachr, Balvín, Richtr T., Stůj – Cvrček, Mayer

Branky a asistence Kladna: 14:09 David Sachr (Jan Balvín), 14:29 Dušan Přívara (Jan Louvar), 24:44 Antonín Pertlík (Tomáš Richtr), 34:22 Ondřej Blažek (Ondřej Richtr)

Radek Šikola


Počasí Kladno

Předpověď počasí