Florbalisté Kladna přerušili vítěznou sérii

Pražský celek Start98 byl nad síly kladenských Kanonýrů a ti po třech vítězstvích v řadě odevzdali doma všechny body soupeři. KANONÝŘI KLADNO – FAT PIPE START98 PRAHA-KUNRATICE 6:9 (2:3, 3:4, 1:2).

Kanonýři nedokázali vzdorovat dokonale takticky připravenému a aktivnějšímu soupeři. „Do utkání jsme šli s tím, že nás nečeká jednoduchý zápas, jelikož v sestavě Startu se objevuje spousta mladých hráčů Chodova, kteří se chtějí ukázat,“ říká útočník kladenského celku Jakub Pecha. Start skutečně hrál celý zápas velice aktivně a ke kladenským hráčům přistupoval okamžitě po zpracování míčku. 

Protiútoky kunratického týmu byly nesmírně rychle a téměř vždy bezprostředně ohrožovaly branku Kanonýrů. To potvrzuje i Pecha, autor čtyř kanadských bodů za jednu branku a tři nahrávky. „Zápas probíhal ve vysokém tempu a díky patnácti gólům musel být i divácky atraktivní. Nicméně zbytečné chyby a vyloučení se velmi podepsaly na tom, že jsme nedokázali vyhrát ani jednu třetinu,“ připomíná fakt, že kladenští florbalisté prohráli v každé třetině o gól.

Kanonýři obdrželi znovu poměrně vysoký příděl branek a celkově je v první lize pouze šest týmů, které jich dostaly více. „Inkasujeme zbytečné góly vyplývající ze špatné obrany a návratů, na kterých musíme ještě zapracovat,“ potvrzuje Pecha. Na hře svého celku však přeci jen našel jeden nadějný aspekt. „Na druhou stranu je pozitivní věc, že se gólově daří i útoku Pfaur – Teslík – Pecha,“ říká závěrem.

Branky a asistence Kanonýrů:
2. Vojtěch Teslík (Jakub Pecha), 14. Jan Louvar (Dušan Přívara), 26. Miloš Tyl (Ondřej Riebauer), 30. Jakub Pecha (Vojtěch Pfaur), 40. Vojtěch Teslík (Jakub Pecha), 42. Vojtěch Teslík (Jakub Pecha).

-šik-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí