Kanonýři i podruhé prohráli

Po domácí porážce se Startem98 nedokázali kladenští florbalisté o dva dny později zvítězit ani na hřišti moravských Petrovic. Z.F.K. AQM PETROVICE – KANONÝŘI KLADNO 8:5 (1:2, 4:3, 3:0).

Kanonýři poměrně dlouho vedli, v průběhu prostřední části dokonce 4:1 a 5:2. „I přes velmi rychlou rozcvičku jsme do zápasu vstoupili dobře a do třicáté minuty jsme byli lepším týmem,“ potvrzuje autor jedné branky kladenských florbalistů Vojtěch Teslík.

O své vedení však Kanonýři přišli během necelých pěti minut. „Opět nás začaly postupně ničit zbytečné chyby. Při protiútocích soupeře se nevracíme tak, jak bychom měli, někteří z nás se nevrací skoro vůbec. To se potom nemůžeme divit, že dostáváme tolik gólů každý zápas. Pokud chceme pomýšlet na play off, musíme hrát jednotně, útočit i bránit v pěti hráčích, jinak budeme dál dostávat víc gólů, než jsme schopni vstřelit,“ otevřeně hodnotí centr kladenského týmu.

"Jediné pozitivum na posledních zápasech vidím v tom, že našemu útoku ve složení Pfaur – Teslík – Pecha se dlouhodobě daří podávat kvalitní výkony a střílet více gólů než dostávat. Když takhle budeme hrát všichni, tak můžeme pomýšlet na stanovené cíle,“ upozorňuje autor hattricku z předchozího utkání proti kunratickému Start98.

Branky a asistence Kanonýrů: 5. Miloš Tyl (Tomáš Nushart), 8. Jakub Pecha (Oskar Blaha), 24. Jakub Pecha (Matyáš Kalina), 30. Jan Louvar (David Sachr), 33. Vojtěch Teslík (Jakub Pecha)

-šik-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí