Futsalisté chtějí s Plzní potvrdit první místo

Kladenský futsal je na vzestupu. Ve druhé nejvyšší soutěži se drží v čele tabulky a dnes večer má v zápase s Jerigem Plzeň (20.00) možnost pobyt na prvním místě potvrdit. 

Do kladenské sportovní haly přitom nepřijede slabý soupeř. V současné době páté plzeňské Jerigo bylo i na druhém místě a stále se s ním musí počítat v závěrečném účtování na konci sezony. V minulém kole Plzeňští prohráli na hřišti Ústí nad Labem (v tabulce třetí) 3:5. Kladno vyhrálo v Chotěboři 6:2 a dalo tak příjemný dárek svému nejlepšímu střelci Petru Šnídlovi, který slavil čtyřicáté narozeniny. 

"Na našem týmu je vidět, že herně i mentálně dozrál. Je znát, že kluci spolu hrají delší dobu. Předvádí opravdu dobrý futsal. Kdyby Plzeň v minulém kole nezaváhala, fanoušci by dnes v hale viděli souboj prvního s druhým. Přesto k nám přijede kvalita. Nejenom v tomto kole, ale i v následujících se naplno ukáže, jak na tom skutečně jsme. Do konce roku hrajeme doma ještě s Jabloncem a hned po Novém roce jedeme do Českých Budějovic. Všechno jsou to mužstva do pátého místa. Osobně jsem přesvědčený, že tyhle zápasy zvládneme a připravíme si pro finiš sezony skvělou pozici," řekl pro Vaše Kladno trenér Jiří Veselý. 

Jan Murárik

Foto: Tomáš Bejbl


Počasí Kladno

Předpověď počasí