Starší žáci SK Kladno si poradili s Pardubicemi

Parádní zápasy sehráli starší žáci SK Kladno s Pardubicemi. Fotbalisté do patnácti let porazili svého stejně starého soupeře 1:0. Čtrnáctka Východočechy doslova deklasovala 6:2! To dorostům už se tolik nedařilo. Devatenáctka prohrála na hřišti Táborska 2:4 a sedmnáctka 0:3. 

Trochu smolné utkání sehrál starší dorost SK Kladno na hřišti Táborska. V České lize staršího dorostu prohrál 2:4. „Prakticky každá střela na naší branku skončila gólem,“ řekl kladenský trenér Jan Pejša. Kladeňáci nebyli v utkání horším týmem. Vypracovali si i řadu gólových příležitostí. „Bohužel nedokážeme proměňovat šance,“ dodal Pejša.

Ani dorostenci do sedmnácti let na jihu Čech vyloženě herně nepropadli, přesto prohráli 0:3. Ve vyrovnaném utkání rozhodli taktické chyby hráčů SK Kladno. „Nemůžu říct, že bychom odehráli špatný zápas, ale nejsme dostatečně agresivní a důrazní v osobních soubojích,“ viděl příčiny prohry trenér Jan Pejša. 

 

ČLD U19 – FC MAS Táborsko - SK Kladno 4:2 (0:0)
Branka: Stříška 2x
Sestava: Kindl - Kreisinger, Stříška, Janda, Mačura – Čermák (46. Tung), Donát, Kolářský, Perlík (64. Veiner) – Pospíšil (85. Strnad), Slabý.

 

ČLD U17 – FC MAS Táborsko - SK Kladno 3:0 (2:0)
Sestava: Koco - Vaňous, Pospíšil, Rottner, Veiner (80. Klváň) – Tyban (64. Měřínský), Kukla - Veselý, Charvát (46. Zábranský), Blažek - Tung (46. Lunger).

 

V nejvyšší soutěži starších žáků uspěli na domácím hřišti fotbalisté SK Kladno proti Pardubicím. V utkání bez velkých gólových příležitostí zvítězili 1:0. Utkání rozhodla dobře rozehraná a zakončená standardní situace domácích. „Klukům jsme říkali, že zápas může rozhodnout jedna chyba a taky se tak stalo. Jsme hodně spokojení s tím, jak k tomu kluci přistoupili. Nebylo to pro ně vůbec jednoduché, ale zvládli to výborně,“ řekl k utkání trenér Jan Procházka. 

Po několika nevydařených utkáních se blýskli fotbalisté SK Kladno do čtrnácti let. V domácím zápase proti hráčům Pardubic vyhráli vysoko 6:2. Domácí kontrolovali hru po celou dobu utkání. „Musím kluky pochválit za předvedenou hru. Konečně nám začala fungovat i střelba na branku. Věřím, že se z dnešního utkání odrazíme ke stabilně lepším výkonům celého mužstva,“ přeje si Václav Kalina, trenér Kladna.

 

ČLŽ U15 - SK Kladno - FK Pardubice 1:0
Branka: Bokša
Sestava: Polcar - Justra, Kácl, Bokša, Veselý – Truhlář (68. Landa), Bartoš, Herčík, Kadeřábek (57. Ricci) - Duda, Chlumský.

 

ČLŽ U14  - SK Kladno - FK Pardubice 6:2 (3:1)
Branky: Hoffmann 3x, Novák, Rous, Kalina
Sestava: Vajshajtl - Kloček, Kalina, Rottner, Novák - Rous, Hanuščík (63. Vosyka), Fiala (46. Tyle), Hoffmann - Došek (41. Došek), Lank (53. Korbel).

-jan-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí