Derby rezerv. Hostouň popravila dvojice z divizní soupisky

Zápas rezerv třetiligového Sokola Hostouň a divizního SK Kladno dopadl lépe pro kladenský tým, který domácí přestřílel poměrem 3:0 (1:0).

Na umělém povrchu v Rynholci se lépe pohybovali hosté z města. Ti přečkali úvodní dvě tutové šance sokolů, po nichž za Tesařem zazvonily břevno a tyč a poté ve svižném tempu obou týmů převzali otěže utkání do svých rukou.
K břevnu se přichomýtl záložník hostouňského áčka Lohoyda a tyč orazítkoval stoper Motlík. Ten se ve druhém poločase posunul na hrot útoku.
Nedáš, dostaneš. N druhé straně zamotala hlavy zadním řadám Sokola dvojice Pospíšil – Šnobl, patřící spíše na soupisku áčka SK. Ti po změně stran zařídili i třetí branku, tu druhou si vzal na starost sám Šnobl. Po střelecké dietě v divizi snad tímto hattrickem ukončil střeleckou pauzu. Domácí se pokusili změnit skóre pouze jedinou střelou z kopačky Lince.
Tabulku I. B třídy skupiny A vede po šesti kolech bez ztráty bodu Slaný, Kladno se vyhouplo na třetí místo za Zavidov, Hostouň je za Braškovem pátá. Všechny týmy od druhého do pátého místa mají 12 bodů.
Miroslav Supáček, trenér Sokola B: „Viděli jsme oboustranně zápas velmi dobré úrovně. O osudu zápasu rozhodly břevno a tyč. Tyhle dvě šance jsme měli proměnit a výhra by možná byla na naší straně. Jinou taktiku, než hrát útočný fotbal, bych ani teď nezvolil.“
Tomáš Abrham, trenér SK B: „Soupeř nám pomohl tím, že chtěl hrát dopředu. S tím si umíme poradit, dokážeme se v takovém případě prosadit. Po dvou předešlých prohrách jsme si v šatně něco řekli a na předvedeném fotbalu z naší strany to bylo vidět.“
Soupiska Hostouně: Kudrna, Motlík, Viduna, Prošek, Balej, Hofman (80.), Lohoyda (86.), Soukup, Čakurda (80.), Fábry, Brandl (56.), (Ondrejička, Hlava, 56. Linc, 80. Študent, 86. Jansa, 80. Kratochvíl).   
Soupiska SK: Tesař, Javorek, Šimáček (73.), Janda, Neuberger (89.), Kejha, Stříška (86.), Donát, Pospíšil (82.), Čapek, Šnobl (Kindl, 89. Čermák, 73. Korpa, 82. Kreisinger, 86. Pokorný, Roulich, Abrham).

Jan Murárik

snobljedna
Kudrnu překonává Šnobl poprvé

snobl
Šnobl začíná cestu ke své druhé brance

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí