Hostouň vybojovala tři body v Libiši

Domácí ztrátu s Rakovníkem napravil hostouňský Sokol dnes dopoledne, když vyhrál na hřišti Libiše 1:0 (0:0). 

Hosté sehráli podle očitých svědků nejlepší partie úvodních dvacet minut a zhruba stejný čas v druhém poločase. Vrcholem převahy byla střela Vašáka z malého vápna na odkrytou bránu. Po změně stran se po centru Šilhana ve vápně prosadil Marek, jasný král na hřišti. Šilhan předtím zasprintoval na třiceti metrech, vyhrál souboj se zadákem a naservíroval míč Markovi jak na stříbrném tácu. V zadních řadách Sokola velmi dobře zahrál Burant a spolehlivě zachytal Pettík.

"Až jednou proměníme naše vyložené šance, tak mnohé soupeře přehrajeme o třídu," uvedl po utkání šéf Sokola Jiří Hondl. "Šance měli i oni, my byli šťastnější, že jsme neinkasovali a gól jsme dali. Na těžkém terénu se nedalo kombinovat, což nám vyhovovalo," dodal Jaromír Šilhan. Hostouňští jedou příští sobotu odpoledne do Nového Boru.

Gól: 57. Marek

Sestava Sokola: Pettík - Krupička T, Burant, Boruta, Vlasatý, Krupička L., Čurda, Marek, Vašák, Novák, Šilhan (střídali v druhém poločase Motlík za Šilhana, Rouček za Nováka, Krndžija za Vašáka a Trnka za Čurdu).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí