Trenér Pejša: Velvary jsou z hlavy pryč, je tu Meteor

Fotbalisté kladenského SK se z prohry ve Velvarech prý už oklepali a v hlavách mají jen zítřejší zápas s pražským Meteorem (10.15 h.). Ve dvanáctém kole divize jde o souboj domácích na pátém (22 bodů) a hostů na jedenáctém místě (14 bodů). 

Pražané po špatném podzimním startu naskočili na vítěznou vlnu, z které je jen na okamžik srazila prohra v Ostré v předminulém, desátém kole. Od sedmého do jedenáctého kola to byla jejich jediná prohra. Od té doby porazili Chomutov, v Hrobcích nadělili šestku, přehráli Rakovník a naposledy doma Nový Bor. 

SK předvedl až na porážku na hřišti prvních Velvar v posledních čtyřech kolech výborné výkony podložené samými výhrami. "Velvary jsme dostali z našich hlav hned v pondělí. Řekl jsem mužstvu, že je to za námi, že s tím výsledkem už nic neuděláme. Soustředíme se na Meteor, který má výborné výsledky. Věřím, že diváci uvidí útočný zajímavý fotbal. Doufám jen, že to u nás soupeř nezavře na své polovině a bude chtít hrát fotbal," dodává kouč Kladna Jan Pejša. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí