Petrovič po odchodu z Hostouně vede restauraci a Sokolům dohodil posilu

Měl patřit k brankářským oporám divizní Hostouně. Osud ovšem zamíchal kartami a Bogdan Petrovič (na snímku s Valeryjem Patarochou), manažer pražské restaurace Čistý stůl, se dal na dráhu fotbalového agenta. 

S brankářským řemeslem je u vás konec?
Zatím ne (usmívá se). V Hostouni jsem ještě nedávno chytal v béčku, ale zároveň jsem se spíše zaměřil na svou pracovní kariéru. V Čistém stole jsem nejprve pracoval jako číšník a v současné době dělám provozního manažera. Takže chytání na vyšší úrovni šlo stranou. Minulou sobotu jsem se s předsedou Sokola Jiřím Hondlem domluvil na hostování v Jinočanech, které hrají okresní přebor.  

Zároveň s odchodem jste ovšem v roli fotbalového agenta do Hostouně přivedl zajímavou posilu, Bělorusa Valeryje Patarochu. To je váš první hráč?
Je to můj první hráč a hned si troufám říct, že na divizi velmi kvalitní. Přivedl jsem ho ze slovenského Bardejova, předtím působil v Minsku. V létě bych mohl třeba znovu Hostouni nabídnout dva až tři další fotbalisty. Pomáhat hráčům vyhledávat dobré přestupy je moje vysněná práce. 

Jan Murárik

bogdansizachytal

Bogdan si zachytal na SK derby s Kladnem


Počasí Kladno

Předpověď počasí