Béčko Lhoty vyloupilo Slavoj

Slavoj Kladno sehrál doma druhý mistrák za sebou. Před týdnem si poradil se Stochovem a v zápase se Lhotou B byl také favoritem, ale není každý den posvícení. SLAVOJ KLADNO - SK LHOTA B  0:1 (0:0).   

Slavoj začal ve velkém stylu a zatlačil soupeře na jeho polovinu hřiště. Domácí hráči kroužili kolem pokutového území hostů, ale dovnitř se dostávali jen sporadicky, protože Lhotští vytvořili kolem svého velkého vápna val a bez obtíží domácí pokusy odvraceli. Ani vysoké centry domácích před bránu nic nepřinesly, a co neodvrátili obránci, s přehledem pochytal vysoký brankář Kučera. Zdálo se otázkou času, kdy se útočníci Slavoje z velkého tlaku musí prosadit, ale jak běžel čas, nervozita na domácích kopačkách rostla. A když ve 37. minutě odstoupil pro zranění zkušený Tůma, hra začala být chaotická a v pohodě hrající hosté se osmělili k několika protiútokům. Do poločasu se obraz hry nezměnil a tak se očekávalo, co trenér Ančička, který vedl po nemoci mužstvo poprvé, do druhé půle domácím naordinuje. Moc toho nebylo.
Dvojnásobné střídání mužstvu příliš neposloužilo a obraz hry se nezměnil. Domácí se opět usadili na půlce soupeře a opět bezúspěšně dobývali jeho bránu. V jejich mužstvu nebyl hráč, který by zrežíroval hru a přesnou přihrávkou vyslal spoluhráče do šance. Spousta rohových kopů, které zahrávali, bylo pouze rozptýlením pro brankáře Kučeru. Čas neúprosně běžel a pak přišlo to, co muselo přijít. Prakticky z prvního vážného útoku hosté přečíslili rozhozenou obranu a po pěkné přihrávce volný Rohla s přehledem poslal hosty do vedení. Zkoprnělí domácí náhle přestali hrát a hosté si v rychlém sledu vytvořili ještě dvě šance. Úspěšní však již nebyli. Slavojáci se rychle vzpamatovali a vrhli se do zoufalého náporu. Jejich tlak byl však stejně bezzubý jako po celé utkání. Dvacet diváků bylo svědky podprůměrného utkání, jehož jediným kladem byla korektní hra obou soupeřů, takže rozhodčí Křenek zvládl utkání bez problémů, pouze s jednou žlutou kartou pro domácího Krále.
Ještě že je na hřišti Slavoje příjemná kantýna s dobrým pivem, jinak by hrstička diváků musela považovat nedělní dopoledne za promarněné.

SLAVOJ: Krumholc - Kovář, Blažkovec, Vávra, Král, Valter, Feryk (46. min. Moutelík), Schöner (46. min.Trnan Trung), Nový, Vlk, Tůma (37. min. Procházka). Tren.: Ančička
LHOTA B: Kučera - Šíma Jan, Hrdlička, Horák, Zahrádka, Rohla, Dolejš, Langer, Sak, Šíma Matěj, Jupa. Tren.:Rác 

- frč -

 

  


Počasí Kladno

Předpověď počasí