Kladno si v Neratovicích přilepšilo

Fotbalisté kladenského SK zvítězili na hřišti Neratovic-Byškovic 2:0 (1:0).

Když v patnácté minutě vystrašil domácího gólmana lobem z poloviny hřiště Procházka, vypadalo to, že to na dlouhou dobu zůstane jediná střela mezi tři tyče. Fotbal se totiž odehrával uprostřed hřiště. Naštěstí pro hrstku fanoušků na tribunách se stoper Suchý vydal do útoku. Díky tomu se balon dostal na Tótha a ten si ve velkém vápnu věděl rady. Na podzim suverén tabulky najednou ztrácel jistotu.

Tóth patřil i po změně stran k tahounům SK. Jeho dělovka zpoza vápna nechala vyniknout gólmana. Útoky Neratovických se rozbíjely na kladenské ochotě makat vzadu jeden za druhého a formě brankáře Tesaře. Pět minut před koncem střídal za potlesku fanoušků nejlepší hráč SK Tóth. Pomoci uhájit tři body šel místo něj Krsek. Pojistku na výhru poté vystavili načasovanou přihrávkou Růžička a střelou ke vzdálenější tyči Čížek.

Kladno jede příští sobotu do Českého Brodu  (17.00 h.).

Sestava SK: Tesař - Kalina, Suchý, T. Procházka, Veselý, Bartoš, Hanzlík, Čížek, Kafka, Tóth, Nesládek, v prvním poločase střídal Borák Veselého, v druhé půli si poprvé na jaře zahrál Růžička. Mìsto na hřišti mu uvolnil Nesládek, Kárník v závěru utkání střídal Kafku.

Diváků: 70

Jan Murárik 

fandove

 S SK vyjeli už tradičně skvělí fanoušci 


Počasí Kladno

Předpověď počasí