Hostouň šokovala Ostrou

Hostouňský Sokol zvítězil v Ostré 2:1 (1:1).

K bráně Ostré se sokolové dostávali rychle, ovšem stejně rychle nepřesnými přihrávkami jejich snaha skórovat končila. Lekci z gólového centru předvedli ve dvanácté minutě domácí. Vysoký míč prošel ze strany do vápna a odtud po hlavičce do Kudrnovy sítě. 

Hosté se poučili, vzadu začali hrát důsledněji, ale dopředu to stále nebylo ono. Balón létal vzduchem na všechny strany tak dlouho, až se Patarocha zdravě naštval a ze čtyřiceti metrů poslal obloukem balón do brány. Škoda pro diváky, že podle tohoto receptu nikdo další do poločasu "nevařil".

S větší chutí útočit se z kabiny vrátili hosté. Kabeleho bombu gólman srazil na roh, hned poté Patarocha opět z dálky jen těsně minul. Na závěrečných dvacet minut poslali trenéři na hrot dlouhány Motlíka s Gajeckým. A tah to byl vítězný. Domácí obrana se kolem nich semkla, čímž se otevřel ve velkém vápnu prostor pro Kabeleho a rázem bylo v řadách sokolů veselo. Hostouň nezalezla, nebránila vedení, ale domácí zatlačila na jejich polovině hřiště. Tři body z Ostré jsou plnou satisfakcí za domácí prohru s Rakovníkem.

Sokol má ve středu doma na programu dohrávku s Chomutovem  (17.00 h.). 

Sestava Sokola: Kudrna - Charvát, Dunderovič, Viduna, Krndžija, Marek, Kulhavý, Vašák, Kabele, Patarocha, Hájek (Gajecký, Motlík, Stojka a Kadlec).

Diváků: 252 (z toho 40 fanoušků hostí)

Jan Murárik 

hostostrapoprve

Poprvé na jaře zasáhl do hry Gajecký 


Počasí Kladno

Předpověď počasí