Rebel Cup Švermov hlásí 80% naplnění kapacity

Letní turnaj v malém fotbale Rebel Cup 2018 (dříve Sol Cup) se letos uskuteční ve Švermově 29. - 30. června. 

V pátek 29. června měly být na programu zápasy dětí, ale pro malý zájem se hrát nebudou. "Snad příště vybereme lepší termín. Letos už má většina prcků naplánované prázdniny, a tak místo turnaje přípravek zahájíme celou akci zápasem staré gardy Baníku Švermov proti Výběru Rebel Arény, tedy hospody na hřišti," zve organizátor Roman Zeisl. Zápas začne v 18.00 hodin, od 19.30 hodin pak zahraje místní kapela Kulisa Band. "Věříme, že zápas i koncert přiláká diváky a také věříme, že se již v pátek objeví sobotní aktéři, kteří v areálu budou stanovat," dodává Roman Zeisl.

Sobotní, tedy hlavní hrací den, bude na hřišti ve Švermově zahájen v 9.00 hodin utkáními v kategorii mužů a žen. Zápasy trvají 16 minut, bude se hrát po celou sobotu a turnaj okomentuje Pavel Pajma. Jako doprovodný program je připraven fotbal v bublinách a večer vystoupí známá lokální kapela Ikaros. 

Turnaj je už z 80 % zaplněn, ale stále je možné se na něj přihlásit. Startovné pro ženy je 1190 Kč a pro muže 1690 Kč, svůj tým 4 + 1 přihlašte na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. / tel. 608 180 944.

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí