Memoriál Miroslava Šípala vyhrála přípravka Unhoště

Na hřišti FK Slovan Kladno se odehrál již tradiční turnaj starších přípravek Memoriál Miroslava Šípala.

Jedenáctého ročníku se zúčastnilo osm družstev, a to nejen z kladenského okresu. Loňské prvenství obhajoval domácí  Slovan, soupeři mu byli SK Kročehlavy, TJ Unhošť, TJ Střešovice, FK Loko Vltavín, FC Merkuria Lobkovice, TJ Hostivice a Přední Kopanina.

Turnaj se odehrál ve dvou skupinách systémem každý s každým, kdy první dva postoupili do finálové skupiny a zbylí dva do skupiny o umístění. Na každé družstvo čekala tedy porce pěti zápasů.

Obhájce loňského prvenství bohužel svůj nejdůležitější zápas s Unhoští ve finálové skupině prohrál, a to se mu stalo osudným. I když v posledním utkání proti Přední Kopanině Slovan bojoval a mocně útočil, o konečném prvenství Unhoště při rovnosti bodů nakonec rozhodlo skóre. A tak po roce putovní pohár odjel do Unhoště. Na třetím místě skončila Přední Kopanina, čtvrtý byl Loko Vltavín.

Konečné pořadí:  1. TJ Unhošť (na snímku), 2. FK Slovan Kladno, 3. FC Přední Kopanina, 4. FK Loko Vltavín, 5. TJ Střešovice, 6. SK Kročehlavy, 7. FC Merkuria Lobkovice, 8. TJ Hostivice

Při závěrečném ceremoniálu došlo i na ocenění nejlepších hráčů:

Nejlepší hráč turnaje: Černá Lenka, TJ Unhošt

Nejlepší brankář: Lipš Roman, FC Merkuria Lobkovice

Nejlepší střelec: Maršoun Kristián,  FK Slovan Kladno 

- pjd -

pripravkadorty

Nejlepší hráči turnaje získali sladké odměny


Počasí Kladno

Předpověď počasí