Žáci SK Kladno válí, tentokrát to odnesla Dukla

Druhé vítězství za sebou si připsali starší žáci SK Kladno U15. Po Teplicích porazili v nejvyšší české soutěži Duklu Praha 1:0. Nad stejným soupeřem vyhráli i žáci do čtrnácti let. Ti porazili soupeře z Julisky 4:3. 

Mladší žáci byli na domácím hřišti proti Mostu úspěšní jen z poloviny. Třináctka prohrála 3:4 a dvanáctka vyhrála vysoko 11:2. Dorosty SK Kladno měly o víkendu volno.

Důležité vítězství zaznamenali v nejvyšší české soutěži žáci SK Kladno do patnácti let. Na domácím hřišti porazili Duklu Praha 1:0 a navázali na výhru z minulého kola nad Teplicemi, které porazili 6:3. V České lize žáků U15 patří Kladnu s devíti body deváté místo, ale bodů mají stejně jako šestý Liberec. „Jsem rád, že jsme tohle náročné utkání zvládli,“ řekl Jan Procházka, trenér Kladna. „Do soupeře jsme se zakousli hned od začátku, i když utkání nebylo moc hezké na pohled, vítězství se počítá,“ dodal.

Vyhrát nad Duklou Praha dokázali i hráči SK Kladno do čtrnácti let. Domácí prohrávali v utkání již 1:3, ale zápas dokázali otočit a vyhrát 4:3. „Musím poděkovat klukům za předvedenou hru a za skvělý přístup, díky kterému se nám podařilo utkání zvládnout," řekl trenér domácích Václav Kalina.

 

ČLŽ U15 - SK Kladno - FK Dukla Praha 1:0 (1:0) 
Sestava: Polcar - Kácl, Bokša, Bartoš, Justra - Herčík, Duda, Holeček (64. Ševce), Truhlář (55. Pliml) - Chlumský - Veselý
Branka: Herčík

ČLŽ U14 – SK Kladno -  FK Dukla Praha 4:3 (1:2)  
Sestava: Vajshajtl - Fajka, Kalina, Novák - Rous, Hanuščík (67. Kloček), Pavlík (36. Došek), Janega, Vosyka (36. Hoffmann) - Procházka (36. Brabec), Lank (48. Rottner) 
Branky: 2x Fajka, Novák, Kalina 

 

Nepovedené utkání mají za sebou mladší žáci SK Kladno do třinácti let. Na domácím hřišti podlehli fotbalistům Mostu 3:4. „Nevyvedl se nám vstup do utkání a rychle jsme prohrávali o dvě branky. I když jsme poté měli více ze hry, soupeř byl důraznější a efektivnější v zakončení,“ hodnotil Jaroslav Hamouz, trenér SK Kladno.

Naopak žáci SK Kladno do dvanácti let si připsali další vysoké vítězství. Soupeře z Mostu porazili na domácím hřišti 11:2. Od začátku utkání diktovali hru kladenští fotbalisté. „Po celý zápas jsme aktivně kombinovali a byli i úspěšní v zakončení. Děkuji klukům za předvedený fotbal," sdělil kladenský trenér Aleš Hejkal.

 

ČLŽ U13 – SK Kladno - Most 3:4
Sestava: Vojtíšek, Adam - Eška, Chochola, Řehoř L., Egrmaier, Hrudka, Požár, Hamouz, Mikula, Kozubek, Zoubek, Pavlíček, Kolka, Dvořák, Řehoř M., Haluza, Šíma, Randýsek.
Branky: 2x Požár, Kozubek.

 

ČLŽ U12 -  SK Kladno-FK Most 11:2 
Sestava: Hejkal - Abrham, Kopta, Chvapil, Hašek, Kolísek, Mucha, Kubů, Halaj, Pavlík, Svoboda, Jílek, Janát, Civín
Branky: 2x Chvapil, Kopta, Jílek, Halaj, Kolísek, Civín, Kubů, Hašek, Pavlík, Svoboda.

- red - 

Ilustrační foto: ČFS

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí