Ve sportovní hale se opět koná Fujdiarův pohár

Podevatenácté pořádají otec a syn Fujdiarové futsalový turnaj, který počtem účastníků a tradicí nemá na Kladensku obdoby. O Fujdiarův pohár si to mezi sebou zítra (od 8.00 do 16.00 hodin) rozdá deset týmů. 

Stálými účastníky jsou mužstva Best Kladno, Ebarna Boys, Finsense Kladno, 86-ky, FK Krušovice a Hotel Kladno. Mezi letošní nováčky patří Divizní panstvo, Kedlubny, Mladý pušky či Kostohryz Praha. Mezi známými hráči uvidíte například futsalistu Plzně Tomáše Abrhama, reprezentanta Michala Holečka (2. portugalská liga) nebo fotbalistu reprezentanta do sedmnácti let Jana Halasze, který si v dresu mládežnické Plzně zahrál  Champions league U-19. Na turnaji se objeví to nejlepší z fotbalového i futsalového v kladenském okresu.

 "Účast slíbili hráči FK Kladno včetně trenéra Jiřího Veselého, kteří vedou druhou futsalovou ligu. Jirka loni v roli brankáře vychytal první místo Ebarně Boys. Zvu srdečně všechny fotbalové a futsalové příznivce do kladenské sportovní haly. Bude opět na co koukat!" říká Josef Fujdiar mladší.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí