Hostouň vzdorovala Litoměřicku

Fotbalisté divizní Hostouně sehrál další z přípravných zápasů před jarní částí soutěže. Na umělém povrchu v Rynholci podlehli třetiligovému Litoměřicku 0:2 (0:0). 

Trenér Pihávek v úvodním poločase poslal na hřiště téměř ideální sestavu pro začátek divizního jara. K úplnému optimu chyběl jen kapitán Marek. S novou tváří na levé straně zálohy Kroutilem šlapala Hostouň tak, jak si od mužstva vedení klubu představuje. Když se Laušman ocitl v první minutě sám před litoměřickou brankou a s proměněním šance trestuhodně zaváhal, málokdo si zřejmě v ten okamžik připustil, že od sokolů viděl zároveň poslední vyloženou šanci, která zaváněla gólem. Hosté vedeni exhostouňským koučem Haškem lepší do konce poločasu nebyli, ale gólové příležitosti si vypracovat dokázali. Jednou orazítkovali břevno a dvakrát jim radost z gólů zmařil výbornými zákroky Czehowsky. 

Do druhého poločasu nastoupily týmy se změnami v sestavách. Ovšem kdyby Hostouňští nevyrobili v zadních řadách dvě hrubky, převaha Haškova týmu by ke změnám skóre nevedla. 

Lídr divizní skupiny B a v současnosti po Velvarech druhé nejúspěšnější mužstvo kladenského okresu nezklamalo, ale zároveň se dnes ukázalo, že by Hostouni pro jaro slušely ještě dvě šikovné posily. 

Sestava Sokola: Czehowsky (Kudrna) - Vašák, Trapp, Dosoudil (Viduna), Charvát, Kabele, Kulhavý, Křižka (Stojka), Kroutil (Hrnčíř), Hájek (Vegricht), Laušman. 

-red-

litakkroutil

Kroutil hrál nezvykle vlevo, bojoval a nezklamal


Počasí Kladno

Předpověď počasí