Do Švermova přijede Sparta Praha!

Před týdnem fotbalistky Baníku Švermov absolvovaly Energotrans Cup v Mělníku, pak sehrály přípravný zápas proti Bohemians Praha a nyní je o víkendu čeká pražská Sparta!

Na turnaji v Mělníku ve společnosti celků FC Praha, FK Teplice, Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště, FC Mělník a Dukla Praha obsadil Baník nečekané druhé místo. "Holky hrály skvěle a držely při sobě. Atomosféra v týmu byla fajn a úspěch je zasloužený. Denisa Vaníková navíc získala cenu pro nejlepší hráčku," vrací se k úspěchu švermovský trenér Roman Zeisl. 

V prvním přípravném zápase pak švermovské fotbalistky uvítaly Bohemians Praha. "Tým z vyšší soutěže jsme si pozvali, abychom měli alespoň nějakou možnost porovnat výkonnostní rozdíly. Bohemka se sice nachází na sestupové příčce, ale naše hra byla bohužel špatná, zbrklá i pomalá a také vinou slabé účasti jsme zápas prohráli 0:3," říká Roman Zeisl a pokračuje: "Nicméně tým Bohemians nebyl kdovíjakým soupeřem. Například Pavlíkov nebo Souš v naší divize dokážou předvádět lepší fotbal, a tak se do začátku soutěže musíme zlepšit, abychom navázali na podzimní úspěch." 

V neděli 10. března pak bude ve Švermově malý fotbalový svátek, na hřišti se představí béčko Sparty Praha. Duel se odehraje po zápase mužů mezi Švermovem a Baníkem Libušín a začíná v 18.30 hod. "Béčko Sparty bude fotbalově jinde, avšak jsme rádi za možnost si s takovým týmem zahrát. Na Baník snad přijde slušná návštěva a holky si vyzkouší jiné tempo. Na zápas se těšíme!" vzkazuje Roman Zeisl.

-red-

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí