Starší dorost SK na úvod soutěže prohrál, mladší slavil vítězství

První březnový víkend přinesl první jarní kolo pro dorosty SK Kladno. Na úvod soutěže vyrazili kladenští fotbalisté do Plzně. S týmem Doubravky byli ale úspěšní jen hráči do sedmnácti let, ti vyhráli 2:1. Staršímu dorostu se utkání nepovedlo a prohrál 0:1.

Nepodařený vstup do jarní části České ligy staršího dorostu mají za sebou fotbalisté SK Kladno. Na hřišti plzeňské Doubravky, která je v tabulce na předposledním místě, prohráli 0:1. „V utkáni jsme bohužel propadli hlavně v důrazu v osobních soubojích,“ hodnotil Martin Hřídel, trenér SK Kladno. Hráči Doubravky hráli jednoduchý fotbal s dlouhými nakopávanými míči. „My se jim bohužel přizpůsobili a to byla naše chyba,“ uzavřel Hřídel.

Ani hráčům SK Kladno do sedmnácti let se příliš nepovedl vstup do soutěže. Na hřišti si nedokázali poradit s dobře organizovaným soupeřem a první poločas prohráli 0:1. „Měli jsme slabý pohyb a pomalou rozehrávku,“ viděl problém Jan Pejša, trenér SK Kladno. Ve druhé půli však hráči SK Kladno hru zlepšili a zápas otočili. „Asi pomohla důrazná domluva o přestávce,“ dodal Pejša. Jeho svěřenci zůstávají na třetím místě v tabulce České ligy mladšího dorostu.

ČLD U19: SK SENCO Doubravka - SK Kladno 1:0 (1:0)
Sestava: Kindl – Pokorný, Dáňa, Janda, Mačura – Čermák (65. Prošek), Donát, Slabý, Pospíšil (46. Perlík), Dejčmar – Šnobl.

 

ČLD U17: SK SENCO Doubravka - SK Kladno 1:2 (1:0)
Branky: Zábranský, Rottner
Sestava: Koco (35. Cimrman) - Klváň, Pospíšil, Kolářský, Veiner - Tyban, Zábranský – Kukla (46. Rottner), Krpálek, Charvát – Měřínský (46. Halaj).

-jan-


Počasí Kladno

Předpověď počasí