Hostouň nařezala Březové

V 18. kole prohrála doma Březová s hostouňským Sokolem 0:4 (0:1). 

Třicet minut měli domácí více ze hry i dvě vyložené příležitosti otevřít skóre. Jednou byl proti Kudrna, podruhé míč bránu minul. Sokolové se v té době prezentovali jen hlavičkou do gólmanovi náruče. S koncem půlhodiny přišel Laušmanův centr do vápna, v něm pohotová střela Vegrichta a hosté se mohli dál, už větším klidem, věnovat pečlivé hře odzadu. Tam velmi dobře čistil prostor Viduna, který zaskočil za nemocného Trappa.

Zápas se zlomil v úvodu druhého poločasu, kdy skóre navýšil Hájek. Od té doby jako kdyby Březové vypnuli přívod energie. Hostouň absolutně ovládla hřiště, domácí jí k tomu nechávali prostor. Toho dvakrát využil Kabele. Dvakrát pronikl do vápna, dvakrát přesně přihrál na kopačky Hájka a Kulhavého. O pátý gól se hosté připravili sami nepřesnou střelbou. Hostouň výhrou potvrdila první místo v tabulce. Příští neděli přivítá Neratovice.

Sestava Sokola: Kudrna - Charvát, Viduna, Dosoudil, Vašák, Kulhavý, Vojtěšek, Kabele, Vegricht, Laušman, Hájek (střídali v druhé půli Marek, Kárník, Hanuščík, Věchtík).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí