Rytíři v "Bolce" s Jágrem v čele

Včera už Jaromír Jágr po návratu z USA absolvoval se svými Rytíři plný trénink a dnes (16.00) by se Kladno mělo v Mladé Boleslavi představit kompletní.

Mladoboleslavští Bruslaři v pátek bez několika opor padli na ledě Karlových Varů 3:5. S oslabeným kádrem by měli dnes nastoupit i proti kladenským Rytířům, kteří podle slov asistenta trenérů Jana Kregla vyjedou na led v plné síle včetně Jágra i Réwaye. Pokud se tyto předpoklady naplní, mají rytíři velkou šanci vylepšit vzájemnou zápasovou bilanci. Posledních osm utkáních totiž s Bruslaři prohráli. 

Nejlepší mladoboleslavský střelec Pavol Skalický vede zároveň i týmovou tabulku kanadského bodování. V deseti duelech útočník vsítil pět branek a na stejný počet nahrál.  Z obránců vládne dvojice Marek Hrbas a Martin Ševc s pěti respektive čtyřmi kanadskými body z deseti zápasů. Z gólmanů má Jan Růžička průměr gólů na zápas 1,35 s úspěšností 95,76 procent. V čele rytířské produktivity je David Stach se čtyřmi přesnými zásahy a pět asistencemi. Druhý Jaromír Jágr nastřádal bilanci šest gólů a dvě nahrávky. O třetí místo se dělí útočník Ladislav Zikmund s bekem Bradym Austinem. Oba vsítili tři branky a na čtyři nahráli. 

Pro tipéry máme nabídku v podobě tipu na více než pět branek v kurzu 2:1. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí