Dnes Rytíři startují v semifinále. Podle fanoušků je duel s Porubou finále

První semifinálový duel dnes sehrají domácí Rytíři Kladno s hosty z Poruby (18.00 hod.).

„Myslím, že jsme se konečně našli a semkli. Série jsme zvládli skvěle jako tým, což je nejdůležitější. Nacvičili jsme pár věcí a těch se držíme. Hrajeme jednoduše, nic nevymýšlíme a funguje to,“ uvádí na klubovém webu obránce Poruby Dušan Žovinec, nejlepší střelec týmu v play off. Moravané se nechali slyšet, že mají ambice jít až do extraligy. „Play off bývá vyhrocené, jsou tam emoce. Nám hapruje disciplína a zbytečně si to ztěžujeme,“ upozorňuje na stránkách Rytířů útočník Tomáš Plekanec.
Tip pro sázkaře: Zajímavý je kurz 2,22:1 vypsaný sázkovými kancelářemi na celkový počet branek (3 - 4) v první třetině.

A jak vnímá soupeře fanouškovský tábor Rytířů?
P. M.: Dle mého největší oříšek. Za mne, žádné nadšení... Bude to fuška. Ale #Věříme. Nic jiného ani nezbývá. 
H. M.: Místo vyčerpaných a slabých Litoměřic de facto bez ambicí, které máme mimochodem skoro za rohem, jsme dostali přesný opak... No nic, předčasné finále je tady! Holt si celé play off neodpočineme.
D. A.: Velmi těžký tým. Pokud chceme zpět mezi elitu, kam patříme, tak musíme přejet každého. Hodně štěstí! KLADÝNKO FOREVER.
P. S.: Já jsem za Porubu rád. Sice cesta dlouhá ale Liťák bychom tradičně podcenili, ti kluci tam by žrali led, aby porazili Jágra. Bůhví jestli by nebylo druhé Ústí. Takhle si myslím, že budeme daleko obezřetnější, respektující top sestavu 1. ligy. Ale ta naše musí být extraligová se vším všudy. A zodpovědná. A nevylučovaná. Navíc nás v základní části moc netrápili. To z tý Slavie jsem měl mnohem víc nahnáno.

Jan Murárik
Foto: rytirikladno.cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí