Autokino Rytířů dnes spustí první přímý přenos

Hokejoví Rytíři konečně dostali povolení vysílat na parkovišti u Sletiště přímý přenos dnešního utkání s Porubou.

Do provizorního autokina se první fanoušci ve vozech dostanou nejdříve hodinu před zahájením utkání, tedy v 17.00. „Jestliže budou všichni přítomní ukáznění, budeme vysílat i po víkendu venkovní zápasy. Zároveň bych rád zmínil, že i vstupenky do autokina jsou v prodeji zatím jen na pátek a sobotu, a že na další dny je případně vydáme s dostatečným předstihem," říká na webových stránkách Rytířů marketingový manažer klubu Adam Soukup.
Cena vstupenky za jedno vozidlo je 300 korun. Lze ji koupit přes webový portál Rytířů. Dle aktuálních nařízení je nutné, aby v dopravním prostředku byli pouze členové jedné domácnosti. Držitelé permanentek mají slevu. Vstupenka na jedno promítaní je vyjde na 250 korun. Sleva se projeví až v košíku – při koupi vstupenky zadejte do políčka se slevovým kódem číslo permanentky. Nejlepší výhled získají fanoušci zakoupením VIP vstupenky za 500 korun na vozidlo.
Pravidla majitelů vstupenek (jedna na celé vozidlo) pro sledování přenosu:
Vystupovat z auta je možné pouze v nutných případech a je povinné mít zakrytá ústa i nos respirátorem minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu. Na místě vysílání je přísný zákaz konzumace alkoholických nápojů a platí i zákaz kouření. Okolo areálu projekce se s ohledem na aktuální opatření nesmí srocovat lidé/kolemjdoucí. Při nedodržování jakýchkoliv pravidel bude neukázněná osoba vykázána z prostoru projekce.
Rytíři každému diváku v autokině zaručují i kvalitní zvuk. K tomu je zapotřebí naladit správnou frekvenci v radiu a upravit zvuk. Frekvenci se každý dozví na místě promítání. Podrobnější informace získáte na adrese www.rytirikladno.cz.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí