Kladno hraje v Plzni, kde první duel vyhrálo

Hokejoví Rytíři se dnes v roli hostů představí na ledě Plzně (17.30 hod.). První vzájemný duel na západě Čech vyzněl v jejich prospěch!

Kladno zvítězilo 5:4 po prodloužení, když se hattrickem zaskvěl Pytlík, k němu se gólem přidal Kusý. Doma poté rytíři prohráli 2:4 (góly Procházka a Klepiš), když ještě v závěrečné minutě drželi vyrovnaný stav. V plzeňském dresu se proti svému bývalému klubu opět postaví Miroslav Indrák, Jan Piskáček a Kryštof Hrabík. „Na zápas se samozřejmě moc těším, zvlášť pokud nastoupí pan Jágr. To je sama o sobě velká reklama na hokej, my se ale na utkání dobře připravíme, a věřím, že zápas znovu zvládneme za tři body,“ uvedl druhý jmenovaný na webových stránkách hokejové Plzně. 
Tip pro sázkaře: V posledním kole nasázela Plzeň doma Olomouci osm gólů a žádný nedostala. Kladno v Hradci Králové předvedlo mlžný výkon. To ale neznamená, že nemá šanci na body. Přesto jako tutovku volíme tip na celkový počet branek v základní části utkání. Sedm a více je u sázkových kanceláří oceněno kurzem 2,99:1.

Jan Murárik
Foto: HC Plzeň

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí