Oficiální tiskové prohlášení Jaromíra Jágra

 Majitel hokejových Rytířů se osobně vyjádřil ke schůzce s primátorem města Kladna Milanem Volfem.

S primátorem jsme se setkali dnes dopoledne. Všechno podstatné, co na schůzce zaznělo, jsme si už předtím přečetli v médiích, kde primátor vyjádřil svou nespokojenost a oznámil, že klubu neposkytne dotaci na extraligový A-tým. Nezastírám, že to pro nás je velká rána, která přišla bez varování a komplikuje nám skládání rozpočtu na další sezónu.
Ani tak se nic nemění na našem plánu udělat maximum, abychom udrželi extraligu, vytvořili na další ročník konkurenceschopný tým a dosáhli lepších výsledků. Už kvůli těm, kdo nám podporu zachovávají, čehož si vážíme.
Debatovali jsme i o mládeži, což je momentálně náš sdílený problém. Po dohodě s městem loni došlo ke změně, která slibuje obrat k lepšímu. Nové vedení spolku, který mládež řídí, odvádí dobrou práci, která se ale projeví až časem. I díky pomoci města se dětem zlepšily podmínky a investuje se do zázemí stadionu. Obě strany vědí o tom, že je stěžejní mít extraligu juniorů. Nejen tím, že přestanou odcházet hráči, ale i tím, že áčko bude moci sahat do vlastních zdrojů a dávat příležitost svým odchovancům.
Děkuji všem, kdo nám zachovávají podporu a díky nimž dostaneme šanci uskutečnit plán na posílení mužstva a zlepšení výsledků.

 

Jaromír Jágr, majitel klubu Rytíři Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí