Rytíři chystají na baráž doprovodný program a nabízejí VIP vstupenky

První dvě utkání baráže mezi Rytíři a Vsetínem se odehrají 17. a 18. dubna na kladenském ledě. Ve středu utkání přenáší Česká televize (17.00 hod.), ve čtvrtek (18.00 hod.) duel vysílá O2 TV Sport.

Na oba zápasy klub nachystal program v podobě fanzóny před stadionem. Dvě hodiny před utkáním hokejovou střelnici, skákací hrad či stánek s herními konzolemi. Ve středu rozdá autogramy obránce Martin Nemčík, který nebude moci do baráže zasáhnout. Klubový fanshop připravil výprodej sezonních dresů a kolekce značkového klubového oblečení. K dostání je omezené množství tepláků, mikin, bund či triček. Vstupenky na baráž jsou k zakoupení až v den utkání, kdy pokladny otevírají dvě hodiny před jejím startem. 
Rytíři na obě utkání nabízí vstupenky do VIP zóny s teplým a studeným cateringem a se sedadlem v klubové lóži. Pro více informací o VIP vstupenkách a možnosti pronájmu skyboxu kontaktujte ticketingového manažera Martina Špačka na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí