Rytíři nabídnou moderní systém prodeje vstupenek

Pro nadcházející sezonu WSM ligy kladenský klub připravil pro svoje fanoušky moderní systém prodeje vstupenek a permic. Díky uzavřené spolupráci se Sazka Ticket a společností Deep Vision budou mít Rytíři nejvyšší možný komfort s plnohodnotným internetovým prodejem.

„Jde o veliký krok vpřed, nový systém velmi zjednoduší nákup vstupenek i permanentek, umožní lidem hned několik pohodlných variant a klub díky němu může začít postupně poskytovat nové zajímavé služby a výhody permanentkářům,“ říká tiskový mluvčí Rytířů Vít Heral.

Vchody ČEZ stadionu budou při ligových utkáních opatřeny čtečkami pro kontrolu veškerých vstupenek včetně permanentek. Všechny vstupenky i permice budou načítány při vstupu i každém odchodu ze stadionu.  

NOVÁ KLADENSKÁ PERMICE: ZA STEJNÝ PENÍZ VÍC MUZIKY!

⚔ Tohle je kladenská klasika: Držitelé permic mohou také letos využít slev u partnerů, získají dvousetkorunovou poukázku na nákup ve Fanshopu na ochozu ČEZ stadionu a levnější výjezdy na venkovní zápasy s Fanklubem Poldi Kladno. Držitel kladenské permice výrazně ušetří oproti nákupu jednotlivých vstupenek a samozřejmě má jistotu svého stálého místa. 

⚔ Přenosy zdarma: Každá permice k sobě váže unikátní kód k bezplatnému sledování všech přímých přenosů domácích utkání Rytířů!

⚔ Nový formát: Permice jsou od letoška ve formátu plastové karty s vlastním čárovým kódem. Při ztrátě lze za režijní poplatek 100 korun aktivovat permici novou. 

⚔ Speciální výsady: V přípravě je mobilní aplikace, která v průběhu sezony poskytne permanentkářům speciální výsady, jako například přednostní občerstvení nebo možnost volby nejlepšího hráče utkání. Specialit bude ale určitě víc!

⚔ On-line vychytávky: Permice bude v prodeji tradičně na pokladnách a nově ji můžete zakoupit on-line, stejně tak půjde jednoduše přes internet prodloužit její platnost pro případnou baráž či následující sezonu. 

Ceny permic se pohybují od 1300 do 2500 korun.

Platnost permic

Kladenská permice platí na všechna přípravná utkání, všech 26 domácích zápasů základní části a všechna kola play off WSM ligy, držiteli zaručuje předkupní právo na vstupenky do případné baráže o účast v extralize.

Permice můžete koupit od 10. srpna:

1) On-line: Na internetové stránce (dostupná bude od 10. srpna) vyberete sektor a případně své místo k sezení, zaplatíte a obdržíte informační e-mail spolu s voucherem na vyzvednutí nové permanentky. Prozatím obdržíte pouze voucher na permanentku (platí i jako vstupenka na přípravné zápasy), samotné nové plastové permanentky budou vyhotoveny před začátkem WSM ligy, o čemž budete vyrozuměni e-mailem (příp. telefonicky) i na našem webu. Od následující sezony půjde vydané permice jednoduše prodloužit (nabít) bez nutnosti jejího opětovného vystavení.

2) Na pokladnách ČEZ stadionu v termínech:

10.08. 15-19 h

15.08. 15-19 h (KLA vs. KVA)

22.08. 15-19 h (KLA vs. SLA)

29.08. 15-19 h (KLA vs. ČB)

Stávajícím permanentkářům se drží místa do 22. srpna (včetně). Teprve poté budou nabídnuty do volného prodeje. Rozložení sektorů ČEZ stadionu zůstává oproti předešlé sezoně beze změny. Vstupné na přípravná utkání činí jednotných 50 korun a lístky jsou v prodeji pouze na pokladnách ČEZ stadionu. Pokladny otevřeny vždy dvě hodiny před utkáním.

VSTUPENKY VÝHODNĚJŠÍ V PŘEDPRODEJI

Základní ceny vstupného se oproti loňsku v předprodeji nemění, v den zápasu budou stát lístky o deset korun víc. „Chceme zvýhodnit fanoušky, kteří si zakoupí vstupenky s předstihem. Čím více lístků prodáme předem, tím lépe se můžeme na utkání organizačně připravit. Navíc v kombinaci s on-line prodejem snad definitivně zmizí i nepříjemné fronty na pokladnách při atraktivních zápasech," vysvětluje Vít Heral některé důvody přechodu k takzvanému dynamickému ticketingu. 

Zdroj: www.rytirikladno.cz

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí