Příklep Milana Nového: Tohle nebyl ideální vstup do sezony

Seděl s Jaromírem Jágrem ve VIPu kladenského stadionu a bedlivě sledoval první utkání i výhru Rytířů nad Kadaní 3:2. Legendární kladenský střelec a světový hokejový pojem Milan "Balík" Nový (66) stejně jako v minulém ročníku, také tentokrát pro Vaše Kladno zápas zhodnotil.

Vítězství se počítá, ale na výkon zapomeňme. Za stavu dva nula měli mít kluci zápas pod svou kontrolou a nepřipustit drama. Vyhráli jsme opravdu s velikým štěstím, když se nám osm vteřin před koncem podařilo puk propasírovat do branky. Byla to velká chyba hráčů Kadaně, že puk nevystřelili ven z pásma. Měli by minimálně bod. 

Před Milošem Hořavou a Pavlem Paterou je ještě hodně práce. Mně v utkání vadilo, že často útočníci nepodpořili obránce, v druhé třetině jsme vypadli z koncentrace a celý zápas nám prakticky nešly přesilovky. Nemůže se stávat, že hrajeme pět na tři takovou dobu a nedáme z toho gól. Těch přesilovek jsme vůbec měli až nečekaně hodně. Ovšem jejich realizace byla velmi špatná. V přesilovkách se láme chleba. Kdybychom je řešili lépe, účinně, nemuseli jsme se do poslední minuty strachovat, jestli Kadaň, která podle mého názoru bude hrát ve spodku tabulky, dokážeme porazit. 

Milan Nový


Počasí Kladno

Předpověď počasí