Rytíři porazili Slavii dvěma góly

Kladenští Rytíři udolali na domácím stadionu Slavii 2:0 (1:0, 0:0, 1:0).

Slavia na začátku úvodního dějství zaspala a inkasovala branku od domácího Tůmy. Hosté přitvrdili hru, ale Rytíři se zaskočit nenechali. Další gól však už diváci v první třetině neviděli.

Druhá třetina přinesla skvělé útočné akce Kladna, ale také šance Slavie. Hosté pokračovali v tvrdé hře a dopláceli na to vyloučeními, ale Rytíři nedokázali početní výhodu ani jednou potrestat. 

V poslední dvacetiminutovce Rytíři nehráli příliš dobrý hokej. Slavia dominovala v útočném pásmu, ale Cikánka nedokázala překonat. V posledních sekundách utkání zkusili hosté hru bez brankáře a doplatili na to. Opět Tůma se trefil do prázdné branky a rozhodl tak o výhře Kladna.

Další zápas odehrají Rytíři ve středu 11. 10. doma proti HC Motor České Budějovice (18 h).

Branky a nahrávky: 2. a 60. D.Tůma

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Kehar, Štindl, Hořava, Matula, Štich, Lenďák – Strnad, Přikryl, Kubík – Zikmund, Svedlund, Lorraine – Kloz, Machač, Tůma – Redlich, Kaut, Kružík.

HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Drtina, Novák, Kasík, Holý, Barák, Růžička – Doležal, Nedvídek, Krejčí – Kopta, Šafránek, Kubica – Kadlec, Šagát, Ondráček – Jankovský, Krliš, Šmerha.

Diváci: 2426

Nikola Kroupová


Počasí Kladno

Předpověď počasí