Recept na Kadaň našel Kloz

Rytíři jeli na led posledních Trhačů s jasným úkolem přivézt odtud tři body za výhru. To se jim nakonec díky zlepšené hře od druhé třetiny podařilo. Kadaň – Kladno 2:3 (1:0, 1:2, 0:1).

Kladenští po dlouhé době nasadili kanonýra Pekra, který ukázal, že pobytem na marodce góly střílet nezapomněl. Díky jeho trefě srovnali Rytíři skóre a odrazili se k celkovému vítězství. První zápas za áčko v sezoně odchytal junior Stahl a v Kautově útoku se představil další junior Bláha. 

Ovšem nejvíc byl vidět útočník Kloz. Dvakrát poslal svůj tým do vedení a zařídil očekávané tři body. Ve středu se Rytíři, zřejmě znovu bez talenta Kubíka, představí doma proti týmu z Frýdku Místku (18.00 h.). 

SK Trhači Kadaň: Dvořák – Černý, Trefný (C), Buchtela, Szathmáry, Blaha, Cestr – Rob, Hejcman (A), Havel – Hlava, Kůs (A), Šťovíček – Adámek, Rindoš, Tůma – Kohút, Tupý, Krejčiřík.

Rytíři Kladno: Stahl (Cikánek) – Štindl, Kehar, Hořava (A), Matula, Zelingr, Štich – Pekr, Přikryl, Strnad – Tůma (C), Machač, Kloz – Bláha, Kaut, Redlich – Lorraine, Svedlund, Zikmund.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí