Statistiky: Vyrovnané dvě třetiny s Třebíčí a tři body pro Kladno

Kladenský stadion byl ve středu svědkem na delší dobu posledního domácího zápasu Rytířů. Kladno v něm opět dokráčelo pro tři body. 

Při pohledu na statistiku střel by se mohlo zdát, že Kladno opět dominovalo. Celkově soupeře předčilo 29:21. V prvních dvou částech byl však poměr střel víceméně vyrovnaný – 9:7 v té první, 9:8 v té druhé. Pouze třetí perioda vyzněla výrazněji pro domácí – 11:6. Kladno sice začalo aktivně, soupeře před brankáře Cikánka nepouštělo, samo bylo před hostující brankou poměrně často. Gól však nepadl a do vedení šli prakticky z první příležitosti hosté, což poznamenalo průběh utkání. Výsledek se tentokrát nerodil úplně hladce, Kladno sice zápas otočilo, Třebíč však do poslední chvíle usilovala alespoň  o prodloužení. 

Prakticky vyrovnaná je tentokrát statistika vhazování, Třebíč byla o jedno buly lepší – 28:29. Počet udělených hitů také vyznívá mírně pro soupeře - 7:8. 

Zajímavá je tentokrát statistika zblokovaných střel – hosté blokovali kladenskou střelu celkově v deseti případech, Kladno střely Třebíče pouze čtyřikrát, což přece jen potvrzuje vyšší střeleckou aktivitu domácího týmu. Kladno využilo jednu ze svých pěti přesilových her, hosté ze tří žádnou. Ze statistiky střel je patrné, že domácí při přesilovkách střílejí méně než při hře 5 na 5. 

Nejvyšší ICE TIME domácích měl Petr Štindl (20:35), za hosty pak Lukáš Vágner (24:29).  

- le -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí