Rytíři zakončili trip výhrou

Včera prohráli v poslední vteřině na ledě Přerova, dnes dohrávku 11. kola zvládli už suverénně a na ledě Havířova vyhráli 4:1 (1:1, 2:0, 1:0).

Po seznamovací úvodní třetině se Rytíři v té následující střelecky rozjeli a po vyložených šancích Machače s Klozem poslal Kladno do vedení Kubík prudkou střelou z kruhu. Prakticky hned po vhazování ve středu hřiště se Kladenští opět usadili v pásmu Havířova a po necelých dvou minutách zásluhou Pekra už vedli o dvě branky. 

V úvodu posledního dějství dali Kladenští opět najevo, kdo je v zápase pánem. V početní převaze Hořava nejprve minul, aby krátce po něm skvěle zakombinovali Pekr s Přikrylem a Strnad prázdnou bránu nemohl minout. 

Z pěti zápasů na venkovních stadionech v řadě Rytíři dvakrát zvítězili v řádné hrací době (Benátky a Havířov), jednou po samostatných nájezdech (Ústí nad Labem) a dvakrát prohráli (Karlovy Vary a Přerov). Střelecky se na kuriózním tripu nejvíce dařilo Redlichovi a Kružíkovi, kteří se trefili třikrát, po dvou brankách zaznamenali Tůma, Pekr a Strnad. 

Po reprezentační přestávce přivítá Kladno ve středu 15. listopadu litoměřický Stadion (18.00 h.). 

Branky a nahrávky: 15. Gřeš (Kanko) – 16. J. Kloz (Machač, D. Tůma), 23. Kubík (Zikmund, P. Hořava), 25. Pekr (R. Přikryl), 43. J. Strnad (Pekr, R. Přikryl)

AZ RESIDOMO Havířov: Bláha (K. Šimeček) – Krisl (C), Puzič, Postnikov, Chroboček, Drtil, R. Havel (A) – Sikora (A), Matai, M. Kalus – Jergl, Rác, Fronk – Kanko, Pořízek, Gřeš – Macuh, Cihlář, Bambula.

Rytíři Kladno: Cikánek (Švihálek) – Štich, Lenďák, Štindl, Kehar, Repe, P. Hořava (A) – Kružík, T. Kaut, Redlich – D. Tůma (C), Machač, J. Kloz – Pekr (A), R. Přikryl, J. Strnad – Bláha, Kubík, Zikmund.

Diváků: 1866

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí