Lukášův Brejk: Růžové peklo a zápas pod kontrolou!

Růžová všude, skvělá atmosféra i nálada po zápase. To shrnuje průběh 26. kola, v rámci kterého Rytíři hostili rozjetý Prostějov. Už to, že Jestřábi přijeli se čtyřmi nekompletními útoky a chyběl jim nejlepší střelec Tomáš Divíšek, nahrávalo Hořavovým borcům. Zaslouženě pak vyhráli vysoko 6:1.

Proti Havířovu nešlo nic, proti Prostějovu všechno. Jako den a noc. Do toho skvělá návštěva a atmosféra Movemberu. Musím říct, že se mi růžové dresy moc líbily, ale z komentátorské lávky se mi kvůli nim hráči špatně poznávali. Do toho ty knírky a tak jsem se často přistihl, že jsem nějaké hráče během přenosu zaměnil.

Ale ke hře… Začalo to velmi vyrovnaně. Po první třetině jen 1:0 pro Kladno. Pak ovšem začalo růžové peklo a z dravých Jestřábů se stávaly jen volně létající rogala. Radost si udělal i Matyáš Zelingr, který dal premiérový gól v kladenském áčku. Měl jsem radost za něj.

Líbily se mi i přesilovky, ve kterých se Rytíři zatím dost trápili. V početní převaze dali tentokrát sice „jen“ dva góly, ale už to vypadalo o moc lépe, než třeba proti Havířovu naposledy. Tohle by Kladno mohlo nakopnout, aby se vrátilo na vítěznou vlnu.

Lukáš Jůdl


Počasí Kladno

Předpověď počasí